Are acasa, in Pitesti, o mica JUNGLA! Creste iepuri, chinchilla, ZEBRE australiene, PORCUSORI de guineea

0
1406

Are acasa o mica “jungla” si o adevarata gradina botanica. Este iubitoare de animale si ii plac foarte mult florile, motiv pentru care isi aloca o parte din timpul ei in ingrijirea animalelor si florilor.
Si daca va ganditi ce inseamna o mica jungla, aflati ca Adina Sima ne-a marturisit ca are acasa 30 de iepuri, doua chinchilla, doi porcusori de guineea, doua pisicute care au facut pui, doua zebrute australiene, care de asemenea au facut pui.

“Am 30 de iepuri, se cresc greu si eu muncesc la ei, la curatenie, ca asteapta sa fie mangaiati, sunt foarte apropiata de ei. Am doua chinchilla (foto 1), doi porcisori de guineea (foto 2); doua pisicute, una are pui, doua zebrute australiene (foto 3) care au facut de asemenea un pui. In fiecare dimineata si in fiecare seara imi rasfat fiecare animalut, le dau sa manance, vorbesc cu ele, dupa care ma apuc de celelalte treburi.”, ne-a explicat Adina Sima (foto4).

Inainte sa inceapa activitatea artistica, nu uita de udatul florilor. “Am o gradina botanica: maslini, portocali, lamai, smochini, mandarini, piersici turtite, mure, am tot felul de plante. Smochinul l-am adus din Italia, are deja smochine, abia astept sa mananc din el. Inainte sa incep activitatea ies afara, intai le ud ca e cald afara si nu ar rezista, ma relaxez, apoi trec pe la animalute, le mangai si le dau sa manance. Cel mai greu de intretinut sunt iepurii si trebuie sa fac destul de des curatenie.”, ne-a mai marturisit soprana.chinchillaporcusor de guineeazebra-austalianaadina sima2

LASA UN RASPUNS