Antena 3. Deputatul argesean Andrei Gerea a facut DECLARATII in urma cu putin timp despre formarea unui NOU GUVERN

0
1429

Deputatul de Arges Andrei Gerea a facut declaratii, in urma cu putin timp, la un post Central de televiziune cu privire la instalarea unui nou Guvern.

“Sorin Grindeanu a fost desemnat de presedinte. E un gest normal, un pas spre normalitate, intr-un mediu politic extrem de tensionat. Sper sa avem cat de curand un guvern, iar cetatenii sa simta si ei, cat de curand, in buzunarele lor o buna guvernare.”, a declarat Andrei Gerea, la Antena 3.

Intrebat daca s-a decis lista viitorilor ministri, acesta a adaugat: “Inca mai sunt discutii. Pana acum au fost discutii ipotetice, acum vor fi discutiii serioase. Nu cred ca vom ajunge la 10 zile in ceea ce priveste formarea unui nou guvern, insa nu stiu acum cat va dura pana la instalarea acestuia si inca nu stiu nici cate portofolii va avea ALDE. In scurt timp vom afla. Mult a fost, putin a ramas.”.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care îl desemnează pe Sorin Grindeanu pentru funcția de prim-ministru.

De la ora 14.00, presedintele Liviu Dragnea iese la declaratii. Va avea loc o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, unde va participa premierul desemnat, Sorin Grindeanu, liderul PSD, Liviu Dragnea, dar și aliații de la ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin. Se asteapta primele informatii cu privire la formarea unui nou Guvern.

LASA UN RASPUNS