Ani grei de PUSCARIE pentru un argesean care si-a ATACAT vecinul, impuscandu-l in piept!

0
657

A intrat peste vecinul sau in curte si l-a impuscat cu o arma artizanala. A fost acum condamnat la ani grei de inchisoare. Tribunalul Arges a dispus o condamnare cu inchisoarea de 7 ani si doua luni pentru Ion Constantinescu, zis Onea, care a intrat peste vecinul sau in curte, fiind baut, si l-a impuscat cu o arma pe care chiar el o confectionase. Decizia nu este insa definitiva.

Va reamintim ca Ion Mihai, de 57 de ani, din comuna Recea, satul Deagu de Jos, a ajuns la spital, în luna aprilie, împuşcat în partea dreaptă a pieptului. Medicii au constatat că rana nu era profundă, în sensul că bila nu perforase pieptul omului. La spital, medicii au constatat că viaţa victimei fusese pusă în pericol, dat fiind faptul că proiectilele de oţel îl puteau ucide. Onea a fugit imediat ce a facut grozavia in curtea propriului vecin, insa a fost prins a doua zi. Si-a motivat gestul spunand ca i se datora suma de 100 de euro de pe vremea cînd lucraseră împreună în Spania. La cercetări, oamenii legii au ridicat nu una, ci două ar­me artizanale şi mai multe cartuşe de vanătoare de 12 milimetri.

Inculpatul este obligat la plata cheltuielilor judiciare de 2.200 lei, dintre care, 1.750 lei în faza de urmărire penală. Decizia nu este definitivă, putand fi atacată cu apel. La acest moment, bărbatul este incarcerat la Penitenciarul Colibaşi.

LASA UN RASPUNS