Angajații Direcției pentru Evidența Persoanelor Argeș primesc doar 40% din SALARIU

0
877
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salariații Direcției pentru Evidența Persoanelor Argeș se află în imposibilitatea de a primi salariul. La acest moment, aceștia încasează doar 40% din salariul de drept, asta înseamnă sume cuprinse între 800 și 1100 lei.

Sunt salariați care pleacă acasă cu doar 800 de lei pentru o lună de muncă, din pricina încurcăturilor și situației din ultima perioada de la Direcție. ”A mărit artificial niște salarii pentru care nu avea buget. Odată salariile mărite au fost și contribuțiile salariale foarte mari. Astfel s-au acumulat datorii, nu au mai avut bani de salarii și acum sunt 17 salariați ai Direcției care iau doar 40% din salariu.”, a declarat Maria Dinu (foto centru), administratorul Județului, care a afirmat că Viorel Badea, șeful instituției, ”și-a făcut un salariu de 9500 de lei din august 2016”.

Citește și: VIDEO. Șeful Direcției de Evidența Persoanelor îi declară RĂZBOI președintelui Dan Manu: ”Nu am fost extrem de SUPUS”

Dinu a mai afirmat că Viorel Badea se află într-un conflict de interese, după ce a fost lector pentru proprii angajați, astfel că a fost sesizată Agenția Națională de Integritate.

Această stare de conflict dintre cele două instituții datează din luna martie a acestui an și rămâne de văzut cum va fi gestionată, având în vedere că sunt 17 salariați care, la acest moment, se pare că abia mai primesc 40% din salariu.

Citește și: CINE este misteriosul Radu Daniel, nume invocat de Badea? DECLARAȚIA președintelui Dan Manu

LASA UN RASPUNS