Ana Maria va cere AJUTORUL vineri, in clubul On Time din Pitesti: “Apelez la BUNATATEA VOASTRA”

0
679

Vineri, 3 februarie, in clubul On Time din Pitesti are loc un spectacol caritabil pentru Ana Maria Constantin, o tanara in varsta de 19 ani diagnosticata cu o tumora cerebrala.

Mai multi artisti vor sustine cazul tinerei care are mare nevoie de ajutor in aceasta perioada destul de grea pentru ea si familia sa. “Impreuna pentru Ana Maria Constantin” se va numi evenimentul caritabil din club, iar accesul la party se va face pe baza de donatie, dupa cum anunta reprezentantii locatiei.

Povestea fetei este una impresionanta si incepe asa: “Ma numesc Ana Maria Constantin, am 19 ani. Multi dintre voi deja ma cunoasteti. In august 2016 am fost diagnosticata cu tumora cerebrala- proces expansiv intracranian supra si infra tentorial stanga. Am fost operata pe 10 august in Romania pentru ca apoi sa continui tratamentele de chimioterapie si radioterapie in Turcia. Tratamentul a avut succes insa in continuare timp de cativa ani trebuie sa continui investigatiile, tumora fiind de natura maligna. Tratamentul in Istambul a fost platit integral de familia mea. In perioada urmatoare voi fi supusa din nou unor investigatii in Turcia si va trebui sa trec peste o interventie chirugicala pentru reconstructie craniana. Costurile investigatiilor depasesc puterea financiara a familiei mele.
Prin intermediul acestui mesaj apelez la bunatatea voastra. Daca cineva poate si are dorinta de a ma ajuta, o poate face prin orice donatie in contul:
Numarul 76074220300
COD IBAN RO40BRDE030SV76074220300 deschis la banca BRD.
Contul este facut pe numele meu.
Stiu ca majoritatea ati vazut pozele pe care le-am postat din Turcia si cele de dupa citostatice si m-ati intrebat ce s-a intamplat. Nu am avut puterea sa va raspund tuturor dar pe aceasta cale cred ca ati inteles motivul.
Va multumesc aticipat din suflet tuturor!”

Pentru cei interesati, donatiile pot fi facute in contul RO40BRDE030SV76074220300 deschis la banca BRD, pe numele Ana Maria Constantin, sau in incinta locatiilor On Time CLUB si On TimePub in urnele special amenajate.