Amenzi de sute de milioane de lei! Vezi CARE sunt CLUBURILE de manele CUNOSCUTE, controlate de oamenii legii

0
366

Amezi de sute de milioane la doua dintre cele trei cluburi de manele calcate de mascati sambata si duminica.

O razie a poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti a fost organizată în noaptea de sâmbătă şi duminică în 3 clubri de manele din Piteşti. Localurile vizate au fost Crama manelelor, Yoko şi Duet. Dcaă la primele două au fost date amenzi usturătoare, în cel de-al treilea nu au fost decoperite nereguli.

La Crama Manelelor a fost dată o amendă de 27.500 lei în timp ce le Yoko au fost dată o amendă de 27.500 lei, o alta de 3.000 de lei şi au fost confiscaţi 6.285 lei şi 270 euro.

În noaptea de 20 spre 21 august poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Piteşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat trei controale pe raza municipiului Piteşti, la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale unde erau amenajate cluburi sau discoteci.

Cu ocazia controalelor, la două dintre societăţile comerciale controlate, poliţiştii au stabilit că reprezentanţii acestora nu emiseseră bonuri fiscale pentru produse comercializate a căror valoare totală care depăşeşte suma de 1000 de lei.
Reprezentanţii societăţilor au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 55.000 de lei, conform O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
De asemenea, la cea de-a treia societate comercială controlată, poliţiştii au identificat 6.285 de lei şi 270 de euro, sume care nu au putut fi justificate prin bonuri sau alte documente fiscale.
Reprezentanţii societăţii comerciale au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 3000 de lei conform O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, iar sumele de bani identificate au fost confiscate.

LASA UN RASPUNS