Amanunte la CALD despre procesul sefei DNA cu jurnalistii Antena 3! Chiar ACUM, la Pitesti. REACTII

0
2522

Procesul şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi cu trustul de presă Antena 3 de la Curtea de Apel Piteşti, început în acestă dimineaţă, a stârnit controverse. Asta după ce jurnalistul Răzvan Savaliuc a depus mai multe înscrisuri, ca probe în apărarea sa, dar a revenit şi asupra unor cere de la termenul trecut, pe care, instanţa s-a pronunţat.

Acesta a cerut din nou amendarea şefei DNA, cu 1000 de lei, pe motiv că nu a depus la dosar probe din care să rezulte prejudiciul adus, încălcând în acest fel obligaţiile procedurale. Preşedintele completului i-a explicat că pronunţarea la acestă cerere va fi dată o data cu pronunţarea pe fond, lucru care l-a nemulţumit pe Savaliuc şi l-a determinat să depună o cerere de recuzare a completului de judecată.

Urmare a acestei solicitări, instanţa a suspendat şedinţa de judecată, urmând ca la ora 13,00 să revină în sală cu pronunţarea pe cererea de recuzare. O altă cotroversă, a avut loc atunci când în timpul audierilor, Mugur Ciuvică, prezent în sală nu s-a putut abţine şi deşi era reprezentat de un avocat, a făcut comentarii în sală, de două ori, încercand să vină cu completări.

Preşedintele completului i-a atras atenţia că dacă va mai vorbi va fi evacuat din sală, moment în care Ciuvică şi-a cerut scuze.mugur-ciuvica-si-razvan-savaliuc-curtea-de-apel-pitesti

LASA UN RASPUNS