Amanunte HALUCINANTE despre soferul TERIBILIST care a LOVIT 5 masini

0
1362

A fost retinut noaptea trecuta, iar acum se afla la Parchet pentru audieri, unde procurorii urmeaza sa decida daca acesta va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Este vorba despre tanarul teribilist care duminica dupa amiaza a furat o masina  Volkswagen Golf de langa o spalatorie din Gavana, autoturism cu numerele expirate, si a lovit in cursa sa alte 5 masini. Acesta a fost cautat in cursul zilei de ieri de politistii argeseni mai multe ore, acesta abandonand autoturismul dupa ce a lovit mai multe masini. Tanarul, in varsta de 20 de ani, pe numele sau Andrei Stefan Danescu, era sub influenta alcoolului, nu avea permis si conducea un autoturism cu numerele expirate.

Langa Kaufland Gavana, a lovit doua masini, sofand haotic, ulterior in cartierul Craiovei a mai lovit un autoturism, iar pe Bibescu Voda alte 2 masini. Aici a si abandonat masina si a fugit, fiind cautat de politisti. Din fericire nu a fost vorba despre nicio victima.

Primul apel la 112 a fost de la un agent de paza, dupa accidentul din Gavana, care explica faptul ca soferul conducea haotic in trafic si ar fi vorba despre o masina furata si ulterior a mai sunat un sofer din cartierul Craiovei.

Acum, tanarul se afla la Parchetul de pe Langa Judecatoria Pitesti, iar procurorii urmeaza sa decida daca va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

LASA UN RASPUNS