ALDE Arges: “Oamenii au înțeles că fără ALDE nu va exista majoritatea dorită de români”

0
444

În acest sfârșit de săptămână, echipa ALDE Argeș a fost prezentă în localități din zona de nord și zona de sud a județului. Echipa, în frunte cu Tudor Pendiuc, Simona Brătulescu, Robert Tudorache, candidați pentru funcția de senator și Andrei Gerea și Bogdan Ivan, candidați pentru funcția de deputat, a mers în faţa argeșenilor pentru a se prezenta.

Candidații au vorbit direct și deschis cu cetăţenii despre problemele cu care se confruntă, despre așteptările pe care aceștia le au, astfel încât, după data de 11 decembrie, să implementeze cele mai bune proiecte pentru județul Argeș. Candidații și-au prezentat proiectele pe care le propun pentru dezvoltarea județului și s-au angajat să susțină industria pentru că industria înseamnă locuri de muncă trainice și bine plătite.

,,Ne bucurăm că oamenii sunt alături de noi și au înțeles că fără ALDE nu va exista majoritatea dorită de români. Argeșenii știu că pe 11 decembrie le stă în putință să schimbe lucrurile și să responsabilizeze un guvern care să aplice măsuri benefice românilor. Astfel, Redăm România Românilor!’’ a declarat Simona Brătulescu, copreședinte ALDE Argeș.alde-andrei-gerea

LASA UN RASPUNS