Află CINE este piteșteanul depistat în flagrant în timp ce vindea DROGURI. Cum acționa

0
2645

După cum v-am anunțat în urmă cu puțin timp, un tânăr în vârstă de 18 ani a fost depistat în flagrant delict în timp ce tranzacționa 3 grame de droguri de risc. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Oamenii legii au făcut percheziții domiciliare, iar acasă la acesta au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 grame de hașiș precum și ustensile folosite la prepararea, cântărirea și porționarea drogurilor.

Din cercetări au rezultat indicii că tânărul ar fi efectuat mai multe comenzi de droguri din Olanda si Anglia, prin intermediul unor rețele de tip ,,Darknet”. Ulterior drogurile erau livrate prin intermediul unor firme de curierat către un colaborator al acestuia, din România.

Tânărul, pe numele său Mihnea Untaru, a fost trimis în arest preventiv pentru 30 de zile. Iată decizia:

”Admite propunerea Ministerului Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti. În temeiul art. 226 raportat la art. 223 alin 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului UNTARU MIHNEA, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 03.05.2017 şi până la data de 01.06.2017, inclusiv. În baza art. 275 alin 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare/comunicare. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu azi, 03.05.2017, la Tribunalul Argeş Secţia Penală.”

Sursă foto: arhivă

LASA UN RASPUNS