Afla ce mănâncă DEȚINUȚII Penitenciarului Mioveni, de Revelion!

0
1883

Așa cum s-a intamplat si in ziua de Craciun, pe 31 decembrie şi 1 ianuarie, meniul persoanelor private de libertate, din cadrul Penitenciarului Mioveni, cuprinde preparate culinare servite tradiţional de sărbători.

Astfel, pe 31 decembrie, persoanele private de libertate minore, tinere, condamnate definitiv, cele care desfășoară muncă ușoară și grea, dar și persoanele private de libertate bolnave, cele distrofice și diabeticii vor servi la masa de prânz ciorbă de porc și mazăre cu carne de porc, iar seara piure cu carne și gogoși.
Persoanele private de libertate bolnave de diabet zaharat vor servi la masa de prânz ciorbă de legume, pilaf de orez cu carne de pui și măr, iar seara vor servi budincă de cartofi cu brânză de vaci și ghiveci de legume.

În data de 1 ianuarie 2017, persoanele private de libertate minore, tinere, condamnate definitiv, cele care desfășoară muncă ușoară și grea, dar și persoanele private de libertate bolnave, cele distrofice și diabeticii vor servi la masa de prânz ciorbă țărănească cu carne de văcuță, piure de cartofi cu cârnați și sos și gogoși, iar la masa de seară vor servi macaroane cu brânză.

Persoanele private de libertate bolnave de diabet zaharat vor servi la masa de prânz supă de pui cu tăiței și piure cu carne de vită, iar la masa de seară vor servi macaroane milaneze.

LASA UN RASPUNS