Afla CATI dintre somerii argeseni scolarizati au si reusit sa se angajeze!

0
576

In judetul Arges, anul trecut au absolvit cursurile de formare profesionala din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges un numar de 382 de someri. 109 dintre acestia au si reusit sa se incadreze in munca, ne anunta directorul AJOFM Arges, Nicolae Badescu.

“Au abandonat cursurile 67 someri: 14 din motive imputabile, 53 din motive neimputabile. In anul 2016 au fost organizate un numar de 64 de cursuri la care au participat 1.260 someri.
Cursurile organizate de AJOFM au fost in urmatoarele meserii: administrator pensiune turistică, bucătar, contabil, electrician electronist auto, frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, ingrijitor bătrâni la domiciliu, inspector resurse umane, instalator instalații tehnico-sanitare și gaze, lucrător în comerț, manager proiect, manager resurse umane, operator introducere, validare și prelucrare date, ospătar, zidar-pietrar-tencuitor.
Cele mai solicitate cursuri au fost: frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, lucrator in comert, inspector resurse umane, operator introducere, validare si prelucrare date, ospatar.”, a transmis AJOFM Arges printr-o informare de presa.