Află care este ”planul de bătaie” al autorităților din Argeș la venirea în județ a vicepremierului Sevil Shhaideh!

0
2358

Vicepremierul Sevil Shhaideh vine vineri în Argeș, la Consiliul Județean, pentru trei ore, unde va discuta cu persoane de decizie din cadrul instituției, parlamentari de Argeș, conducerea ADR Sud Muntenia, dar și cu primarii județului nostru. Vice-prim Ministrul și ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, va fi însoțită de secretarul de stat Adrian Ionuț Gâdea.

În cadrul acestei întrevederi, vor fi abordate strategiile de dezvoltare a localităților din județul Argeș, precum și oportunitățile de finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. ”Cele mai importante vor fi discuțiile libere, iar primarii ar trebui sa ridice punctual o problemă sau două, să vorbească despre priorități, pentru a fi o ședință constructivă”, a declarat Dan Manu, președintele CJ Argeș.

Întrebat cu privire la prioritățile județului pentru perioada următoare pentru care este solicitat de asemenea sprijinul guvernanților, Manu a punctat: construirea autostrăzii Pitești – Sibiu, breteaua de centură de vest, podul peste râul Argeș, modernizarea Spitalului Județean Argeș, construirea spitalului din Mioveni, realizarea teatrului de vară, faptul că trebuie să intervenim pe Transfăgărășan.

LASA UN RASPUNS