Aer TROPICAL! Prognoza vremii pentru saptamana urmatoare

0
342

Meteorologii au emis o prognoza a vremeii pe urmatoarele zile, astfel ca acestia anunta ca temperaturile se vor mentine ridicate, iar vremea va fi, izolat, caniculara.

LUNI. Vremea se va menţine călduroasă, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii în zona de munte şi în regiunile vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcãri electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cu totul izolat, vor fi condiţii de grindină.

MARTI. Vremea se va menţine călduroasă. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime, în uşoară scădere faţă de ziua precedentă în regiunile sudice, se vor încadra între 26..27 grade in Dealurile de Vest, in conditii de innorari si averse şi 34 de grade in Lunca Dunarii.

MIERCURI. Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, vor fi înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi seara şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină.

JOI. Vremea se va menţine călduroasã în cea mai mare parte a ţării, local revina si canicula în sud şi in sud-est, unde maxime urca la umbra spre 36 grade, pornind de la 28 grade in Dealurile de vest.

De vineri pana la sfarsitul saptamanii ramanem sub influenta aerului tropical, mai ales in regiunile sudice si sud-estice, unde maximele se pot apropia de 37 grade asadar un val de caldura greu de suportat.

LASA UN RASPUNS