Adrian a lasat in urma lacrimi, durere si suferinta! Mesaje CUTREMURATOARE: “Nu mai am lacrimi…”

0
2943

Prietenii lui Adrian sunt indurerati de pierderea suferita, parca nevenindu-le sa creada ca prietenul lor nu se mai afla printre ei. Un numar mare de mesaje a aparut pe pagina personala a tanarului disparut noaptea trecuta in tragicul accident de motocicleta. Mesaje prin care apropiatii si prietenii acestuia isi exprima suferinta prin care trec. Adrian Floarea, in varsta de 19 ani, student la Facultatea de Silvicultura din Oradea, a pierit intr-un accident de motocicleta ce s-a petrecut miercuri noaptea. Acesta se afla in vizita la bunici, in Malureni, satul Valcele, unde s-a si petrecut tragicul eveniment ce a lasat in spate multa durere.

Iata doar cateva dintre mesajele postate pe pagina personala de socializare a lui Adrian:

“de ce tocmai tu fratioare ???de ce ?? nu pot sa cred ce s.a intamplat… nu vreau sa cred ca ai plecat de langa noi….sper sa nu fie adevarat, sper sa te gasesc acasa cand o sa ma intorc de aici fratele meu 😢😢😢….stau si ma gandesc acum la toate lucrurile frumoase pe care le.am facut aman 2 nu vreau sa raman doar cu amintirea ta bun prieten 😭😭😭😭😭😭”

“Nu se poate, nu pot sa cred!Dumnezeu sa te ierte,suflet bun!!Odihneste-te in pace copile!”

“Ne știm de la vârsta de 7 ani, am făcut generala împreună, 8 ani, am făcut liceul împreună, alți 4 ani. Am copilărit împreună, am crescut împreună. Am avut parte de multe momente plăcute și mai puțin plăcute împreună. Am râs, ne-am certat, am dat mâna prietenește și iar am râs. Mereu am avut zâmbetul pe buze împreună. Am trecut peste multe de-a lungul timpului. Însă zâmbetul s-a dus. Aștept să te văd iar zâmbind dintr-o bună zi, să ne vedem acolo sus , să dăm iar mâna împreună, să zâmbim, alături de prieteni și cunoștințe când o să vină timpul fiecăruia să plece de aici și să ajungă acolo sus la tine. Să te odihnești în pace copile, prietene. Ai fost un om bun!”

“Dumnezeu să te odihnească in pace fratiorul meu. Nu imi vine sa cred ce am putut sa vad, nu mai am lacrimi fratioare …totul s-a risipit intr-o secunda. Ai grija de tine acolo sus, nu te voi uita niciodata. Frati pana la moarte si după. Nu scriu mai mult deorece imi e greu sa vorbesc despre tine la trecut!”

“Dumnezeu sa te ierte, scumpul meu! Încă nu imi vine sa cred ca s-a întâmplat asa ceva! E imposibil asa ceva! Incerc sa ma mint ca esti bine, dar e prea târziu! Dumnezeu sa te odihnească in pace, sufletel frumos!”.

adrian-floarea3  adrian-floarea4

LASA UN RASPUNS