ACUZAȚII publice în procesul președintelui Iohannis, aflat pe rolul Curtii de Apel Pitești! Află pentru când s-a amânat DECIZIA

0
536

Procesul preşedintelui Klaus Iohannis, aflat pe rolul Curţii de Apel Piteşti, este tergiversat cu rea credinţă. Acestea sunt acuzaţii făcute public, atât în sala de judecată cât şi în faţa jurnaliştilor de avocatul Virgiliu Viorel Vulcan, cel care îi și reprezintă în proces pe adversarii familiei prezindenţiale.

Acesta a reacţionat astăzi, după ce avocatul preşedintelui Iohannis a cerut amânarea şi suspendarea procesului până la dezbaterea succesiunii, după moartea mamei lui Carmen Iohannis, ambele fiind părţi în acest proces. Vulcan a precizat că nu este necesară suspendarea sau amânarea ştiindu-se că soţia preşedintelui este unic motenitor al defunctei, ba chiar a cerut completului să facă solicitare către Primăria Sibiu pentru obţinerea unor documente care să ateste asta. Judecătorii au amânat pronunţarea pe cererile depuse, urmând ca pe 15 februarie să se dea decizia.

LASA UN RASPUNS