ACUM. Un PRIMAR al unei comune importante din Arges, sub control judiciar! “Sunt NEVINOVAT!”

0
1700

Un primar al unei comune importante din judetul Arges se afla sub control judiciar, dupa ce politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au facut cercetari impotriva acestuia sub acuzatia de conflict de interese.

Împotriva edilului comunei Moşoaia, Florea Ene, a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti, Biroul Investigaţii Criminale au făcut cercetări împotriva lui sub acuzaţia de conflict de interese. Primarul este acuzat că şi-ar fi angajat ginerele consilier personal, în anul 2013, asta deşi funcţia respectivă nu era prevăzută în organigrama instituţiei pe care Ene o conduce. De asemenea, din cercetări poliţiştii au stabilit faptul că edilul nu ar fi luat masuri disciplinare împotriva acestuia când situaţia a impus-o.

Primarul comunei Mosoaia, Florea Ene, a declarat in urma cu cateva momente, pentru www.ziarulargesenilor.ro: “Sunt nevinovat! Legea imi permitea, conform legii 161/ 2003, articolul 76, sa angajez pe o perioada determinata, pentru o anumita lucrare, pe ginerele meu.”. ioan-ene-mosoaia

LASA UN RASPUNS