Acum, SALVAT de politisti si vecini! Un tanar a incercat sa se sinucida. Nu a suportat gandul despartirii!

0
831

Dupa un pahar de bere, suparat ca l-a parasit iubita, un pitestean a pus in alerta autoritatile, amenintand ca se sinucide. Nu a reusit, avand mai multe peripetii, si s-a ales si cu o amenda. Acesta va fi amendat pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Un barbat, in varsta de 24 de ani, Dan M., din Pitesti, cartierul Trivale, s-a certat cu prietena sa. Pe fondul ca nu poate trai fara iubita sa a baut mai multe beri si s-a urcat la etajul 10 intr-un bloc (Bl 12) din cartierul Trivale si a incercat sa se sinucida. Probabil din cauza alcoolului, acesta nu isi dadea seama ca incerca sa se arunce de la etaj pe un geam care avea grilaj. Cand si-a dat seama ca nu reuseste acesta s-a dus in casa scarii, insa l-au oprit niste vecini. S-a taiat la mana intr-un ciob, iar acum a fost preluat de SMURD si il duc la Psihiatrie.

Initial niste vecini au apelat 112 si au spus ca fie sunt tineri care se bat la etajul 10, fie este cineva care incearca sa se arunce de la etaj. S-a constatat ca, intr-adevar, este vorba despre un tineri care a incercat sa isi ia viata. au ajuns la fata locului doua masini de politie de la Sectia 3. Politistii au dus munca de lamurire cu tanarul sinucigas, iar acum a fost transportat la Psihiatrie.

 

LASA UN RASPUNS