ACUM, la Judecătoria Curtea de Argeș, cei 19 reținuți sub acuzația de PROXENETISM! Mandat de ARESTARE în LIPSĂ pentru un alt argeșean

0
5554

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au efectuat marți 32 de percheziții domiciliare la locuințele unor persoane fizice bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Perchezițiile s-au desfășurat în București, Curtea de Argeș, dar și în zonele limitrofe, fiind 25 de persoane bănuite de proxenetism și 40 de fete exploatate prin metoda ”Loverboy”.

Printre suspecți sunt mai multe persoane cunoscute în județul Argeș, dar și oameni cu afaceri. 19 dintre aceștia au fost și reținuți în urma perchezițiilor de marți, iar acum aceștia se află la Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de arestare preventivă. Cei 19 reținuți în dosar sunt: Ghițulete Vasile Iulius, patronul unui club din comuna Băiculești, Boncea Cosmin, Florescu Adrian, Pristavu Alexandru Constantin, Popescu Remus, Arsenescu Augustin, Moldoveanu Darie Claudiu, Grigorescu Marius, Năstase Vasile, Baciu Constantin, Gojgărea Mihai, Bucur Răzvan, Cut Robert Alexandru, Preda Gheorghe, Gulie Petruț Adrian, Varga Ştefan Dinu, Varga Robert Ştefan, Anghel Liviu Ionuţ, Ionescu Ştefan Marius.

De asemenea, aflăm că s-a cerut, pentru aceleași infracțiuni, mandat de arestare în lipsă pentru Gheorghe Ilie, acesta fiind plecat în străinătate.

Din activitatea infracțională, persoanele vizate ar fi obținut peste 1.000.000 de euro.

LASA UN RASPUNS