ACUM. Judecătorii de la Pitești, în cazul procesului lui Iohannis!

0
1097

La Curtea de Apel Piteşti s-a judecat procesul preşedintelui României Klaus Iohannis privind casa de la Sibiu, pe care a pierdut-o în urma unui proces care s-a judecat la Braşov. Judecătorii au amănat pronunțarea pentru data 22 februarie 2017, astăzi, în ședința publică.

Deşi familia prezindenţială a încercat să suspende procesul până la stabilirea persoanelor care au calitatea de moştenitor al soacrei preşedintelui, Georgeta Lăzurcă, la rândul ei parte în proces înainte de decesul survenit în anul 2016, instanţa respins solicitarea. La termenul din 18 ianuarie instanţa a decis să fie emisă adresă către Primăria Sibiu pentru comunicarea moştenitorilor Georgetei Lăzurcă, nimeni alta decât Carmen Iohannis, soţia preşedintelui. La şedinţa de astăzi, sosise de la Serviciul Public omunitar-Serviciul de Stare Civilă din cadrul primăriei Sibiu, documentul din care reiese că moştenitor este Cramen Iohannis.

Avocatul acesteia a avut o nouă tentativă de tergiversare a procesului, invocând faptul că el o reprezintă pe soţia preşedintelui în calitate de parte în proces, nicidecum de moştenitor şi a cerut ca acesta să fie citată în acestă ultimă calitate. Asta deşi până acum el o reprezentase la toate procesele. Cererea i-a fost respinsă , dându-se cuvântul avocaţilor. “Vi se solicită să rejudecaţi cauza. Susţinerile care au fost aduse în faţa dumneavoastră sunt total nefondate. Constestaţie este formulată cu rea credinţă”, a susţinut Virgiliu Viorel Vulcan, apărătorul familiilor care locuiesc în imobiulul pentru care are loc procesul. Instanţa a rămas în pronunţare. Dacă i se va respinge contestaţia în anulare, preşedintele Iohannis va pierde imobilul şi va fi nevoit să restituie statului român banii încasaţi din chirie.

LASA UN RASPUNS