Acum. 3 barbati din Arges au ajuns dupa GRATII! Acuzatii: VIOL, lipsire de libertate si furt

0
654

Retinuti pentru viol, lipsire de libertate si furt! Trei barbati se afla acum dupa gratii, dupa ce au savarsit grave infractiuni.

“Trei bărbați din comuna Negrași, județul Argeș au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești. Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, lipsire de libertate, viol și tentativă de viol.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani, toți din comuna Negrași, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt, lipsire de libertate, viol și tentativă de viol.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 15 spre 16 august a.c., cei trei bărbați ar fi întreținut raporturi sexuale cu o femeie de 32 de ani, împotriva voinței sale, și i-ar fi sustras geanta.
Bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de arestare preventivă.
Aceștia au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.”, transmite Inspectoratul Judetean de Politie Arges.

LASA UN RASPUNS