Acest tanar si-a OMORAT tatal paralizat! I-a ZDROBIT inima, pancreasul si plamanii. MARTURISIRILE vecinilor

0
3682

A sunat la 112 şi a anunţat că şi-a găsit tatăl mort în casă. În realitate, Mihai Cătălin Crăciun, de 29 de ani, din Topoloveni, încerca să ascundă o crimă. Tânărul şi-a lovit cu o violenţă rar întalnită părintele în varstă de 67 de ani, care suferea de pareza si era lipsit de aparare in fata loviturilor primite. Constantin Crăciun a fost dus la morga, iar în urma autopsie, medicii legişti au constatat că bărbatul avea inima, pancreasul şi plămânii sfartecate, iar decesul a avut loc din cauza hemoragiei puternice provocată de rupturile de organe.

Fiul ucigal a fost reţinut pe bază de ordonanaţă. El a recunoscut că şi-a bătut tatăl însă, nu a spus motivul pentru care a făcut abominabila faptă. În acestă dimineaţă, Mihai Cătălin Crăciun a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru o expertiză psihiatrică în urma căreIa să se stabilească dacă a avut discernământ.

Vecinii au ramas uimiti cand au auzit ca tanarul si-a omorat tatal, spunand ca era un baiat linistit, care se imbraca frumos. De asemenea, acestia au adaugat ca parea un baiat care are grija de tatal sau, ca mergea in vizita la acesta si il supraveghea. Nimic nu prevestea teribila crima. Acum, Mihai Catalin Craciun risca ani grei de inchisoare cu executare.

LASA UN RASPUNS