Aceasta infractiune il va trimite direct dupa GRATII! Detalii despre un traficant de droguri retinut

0
1194

Patru traficanti de droguri au fost retinuti marti noaptea, dupa ce ofiterii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti au organizat un flagrant pentru prinderea acestora. Chiar in acest moment sunt dusi cu mandat la Tribunalul Arges cu propunere de arestare preventiva.

Cel putin unul dintre acestia va ramane dupa gratii, fiind recidivist. Este vorba despre Lucian Marius Dragnea, de 30 de ani, zis Bobi Tiganu. Acesta a fost condamnat in urma cu un an la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a incendiat usa fostei sale iubite. Astfel, barbatul ajunge automat dupa gratii cu prima greseala, fiind si in termen de incercare.

Lucian Marius Dragnea a fost prins, in actiunea de marti seara, cu 300 de grame de produse halucinogene, de mare risc. Acesta a vandut droguri unui politist sub acoperire.

Cei patru retinuti care se afla acum la Tribunalul Arges, cu propunere de arestare preventiva, sunt: Lucian Marius Dragnea de 30 de ani zis Bobi Tiganu, Andrei Vlad Oprea de 24 de ani, Constantin Marian Cotorogea de 22 de ani, Alexandru Gabriel Zgaia 21 de ani.

LASA UN RASPUNS