A UCIS-O sub privirile celor doi copii care isi implorau tatal sa le lase mama in viata! De-a dreptul CUTREMURATOR

0
78541

Criminalul a fost căutat de mascaţi cu ajutorul câinilor de urmă. Constantin Cornel Diaconu, de 44 de ani, din comuna Moşoaia, satul Lăzăreşti şi-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuţit. Bărbatul era orbit de furie, că Elena Denisa Dumitru, de 30 de ani, femeia alături de care trăise aproape 15 ani l-a părăsit.

Împreună aveau doi copii, un băiat de 8 ani şi o fată de 10 ani. Denisa s-a dus cu copiii şi mama ei în căminul conjugal să ia hainele. După ce a intrat a fost atacată cu un cuţit de concubin. Fiica şi fiul şi-au implorat tatăl să le lase mama în viaţă. Au încercat să-i despartă dar bărbatul i-a îmbrâncit. Soarca bărbatului a încercat de asemenea să îşi scape fiica din mâinile lui, dar nu a reuşit.

A fost o luptă pe viaţă şi pe moarte. Bărbatul a înjunghiat-o în picior şi în abdomen. A pierdut cuţitul, s-a întors, a luat altul şi i l-a înfipt în gât. Atunci Denisa s-a prăbuşit fără suflare. Vecinii au fost alertaţi de copiii care au fugit ţipând ca din gură de şarpe.

Constantin Cornel Diaconu a fugit. Oamenii legii au împânzit pădurile în căutarea lui. În urmă cu 28 de ani, pe vream când avea doar 16 ani, individul a fost arestat pentru tentativă de omor. El a înjunghiat un vecin în abdomen.

LASA UN RASPUNS