A scos PUSCA si a TRAS catre un grup de tineri! Unul a fost nimerit in fata. Pistolarul a fost condamnat

0
564

La doar 18 ani, a scos pusca si a tras intr-un grup de tineri. Acestia se intorceau de la discoteca, unde petrecusera si alaturi de cel care avea sa indrepte pusca spre ei si sa traga.

Pistolarul din Miroşi a fost condamnat! Curtea de Apel Piteşti i-a condamnat definitiv pe Nicu Stan, de 18 ani din comuna Miorşi şi pe tatăl acestuia Lucian Stan. Tanărul este nimeni altul decât “pistolarul din Miroşi”, cel care în vara anului trecut, a tras cu puşca tatălui spre un grup de tineri care se întorceau de la discotecă.

Nicu Stan era beat. Acesta, de asemenea, a petrecut ore bune alături de cei pe care a vrut să-i împuşte. În urma atacului armat, Iulian Roman, de 22 de ani, a fost nimerit în faţă, ajungând la un spital din Bucureşeti pentru o intervenţie chirurgicală.

Cercetările oamenilor legii au stabilit că Luican Stan, tatăl, deţinea ilegal arma. Curtea de Apel Piteşti a dispus ca tanărul să fie asistat zilnic pe o perioadă de cate 6 luni sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Argeş. Tatăl a primit 6 luni cu suspendare, pe o perioadă de încercare de 2 ani. În plus, Nicu Stan va fi obligat să-i plătească victimei sale, în solidar cu părinţii lui, despăgubiri morale de 15.000 de lei.

LASA UN RASPUNS