A obținut prin înșelăciune o sumă URIAȘĂ de bani. O cunoscută VRĂJITOARE din Pitești, condamnată la ÎNCHISOARE cu EXECUTARE

0
850

O cunoscută vrăjitoare din Pitești a fost condamnată la închisoare cu executare. Ghicitoarea a fost judecată pentru înşelăciune după ce a păcălit o femei căreia i-a luat nici mai mult, nici mai puţin de 75.000 de lei şi multe alte bunuri.

Georgeta Dragomir, din comuna Mărăcineni, cunoscută ca vrăjitoarea Maria, a fost condamnată de Judecătoria Piteşti la 1 an şi 10 luni, închisoare. Ghicitoarea a fost judecată pentru înşelăciune după ce a păcălit o femeie căreia i-a luat nici mai mult, nici mai puţin de 75.000 de lei şi multe alte bunuri. Femeia naivă, dorea să i se facă descântece să nu o înşele bărbatul care muncea în străinătate, dar şi împotriva duşmanilor.

Din rechizitoriul întocmit de procurori reiese că, în afară de bani, vrăjitoarea a cerut şi a primit de la păgubită drept ingrediente pentru vrăji: salam, caşcaval, pâini, cutii de icre, pateuri, dul­ciuri sau bere, cafea, sucuri şi pliculeţe de ness.

Georgeta Dragomir i-a repetat femeii mai multe descântece, iar ca acestea să fie eficiente, i-a cerut bijuteriile pe care le avea cu ea: inele, lanţ şi cercei. Instanţa a găsit-o vinovată şi a condamnat-o la 1 an şi 10 luni închisoare cu suspendare, fiindu-i fixat un termen de încercare de 4 ani. În plus, vrăjitoarea este obligată să restituie păgubitei până la ultimul leu.

LASA UN RASPUNS