A MURIT unul dintre cei mai bogati romani! Vasile Turcu a fost deconectat de la aparate

0
1446

Este oficial. Fostul actionar al Dinamo, Vasile Turcu, a decedat în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, potrivit Antena3. Poliția Capitalei a confirmat informația.

Informațiile vin după ce medicii au decis împreună cu familia să îl deconecteze de la aparatele care îl țineau în viață din punct de vedere clinic. Încă de ier, Vasile Turcu era in moarte clinica.
Fostul finanțator al Dinamo a fost internat în urmă cu o săptămână, după ce a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Vasile Turcu a fost permanent conectat la aparate, semnele sale vitale fiind extrem de slabe. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Vasile Turcu a fost unul dintre cei mai bogaţi români. În 2010, averea acestuia era estimată la 60 de milioane de euro. Omul de afaceri s-a aflat, de-a lungul timpului, în conducerea a douăsprezece companii. Cea mai importantă este firma cu lucrări în construcţii Romconstruct Holding Grup SA, cu o cifra de afaceri de 30 de milioane de lei. Este firma care a restaurat Arcul de Triumf, Muzeul de Istorie şi multe alte edificii din Capitală şi din ţără.

Sursa: stiripesurse.ro

LASA UN RASPUNS