A mai pierit o STEA! Actorul Sebastian Papaiani a MURIT!

0
843

Era internat intr-o clinica de recuperare, dupa ce la sfarsitul lunii mai a fost gasit cazut de sotie, facandu-i-se rau in baie. Acum, a mai pierit o stea. Actorul Sebastian Papaiani a murit astăzi după o îndelungă suferință.

Actorul în vârstă de 80 de ani s-a lovit la cap, a suferit o pareză la piciorul stâng și avea dificultăți de vorbire, starea lui fiind imprevizibilă. Actorul Sebastian Papaiani s-a născut la 25 august 1936, la Pitești. Și-a petrecut copilăria, după cum declara într-un interviu, ”într-o lume modestă, într-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de țigani, dar țigani cu care puteai să fii prieten…”. Tatăl său, Alecu Papaiani, era grec de origine — Papayannis fiind proprietarul unei curți, undeva în mărginimea Piteștiului în care erau apartamente de două cămăruțe, închiriate de coșari, geambași, lustragii etc.
Actor complet, complex și deosebit de talentat, și-a câștigat popularitatea și simpatia publicului, prin rolurile de comedie, dar și prin cele în care a abordat și registre mai grave.

Cinematograful Modern din Pitesti si-a schimbat numele in Cinema “Sebastian Papaiani”, de la 1 martie 2013. De asemenea, in septembrie 2011, Sebastian Papaiani a primit o stea pe Walk of Fame – Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, în semn de recunoaştere pentru întreaga sa carieră.sebastian-papaiani-cinema-la-pitesti

LASA UN RASPUNS