A intrat într-o CASĂ din Pitești și a FURAT cheile unui autoturism! Și asta nu e nimic…

0
1994

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au identificat un tânăr de 26 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

Este vorba mai exact de Tănase Josef, de 26 ani, din București, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta este bănuit că, în noaptea de data de 29 spre 30 iunie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din Pitești de unde ar fi sustras cheile unui autovehicul. Ulterior acesta ar fi condus autoturismul pe străzile Piteștiului, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, producând un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Acesta a fost introdus in Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Argeş.

LASA UN RASPUNS