A FURAT din Târgul Săptămânal, dintr-o mașină, BANI și AUR. Reținut de polițiști

0
827

A furat din Târgul Săptămânal, dintr-o mașină, bani, aur, dar și actele unei persoane. A fost reținut de polițiști, iar instanța a decis controlul judiciar pentru 60 de zile.

Hoţ de profesie, Veniamin Constantin, un tânăr de 20 de ani, din comuna Merişani le-a dat multă bătaie de cap poliţiştilor. Dacă până nu de mult, era cunoscut mai ceva ca un cal breaz de poliţiştii Secţiei Rurale Bascov, pe raza căreia acţiona cu predilecţie, acum tânărul a creat probleme oamenilor legii de la Secţia Rurală Albota.

Asta după ce a furat în Târgul Săptămânal, dintr-o maşină, o geantă cu 3.000 lei, o bijuterie din aur şi acte. După ce au urmărit camerele de supraveghere, oamenii legii au făcut o percheziţie acasă la Veniamin Constantin. Au ridicat 300 lei şi 100 euro.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Faţă de cel în cauză, Judecătoria Piteşti a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

LASA UN RASPUNS