A fost ”uns” prefect de Argeș. IMAGINI de la învestire. Ce a uitat Dragnea să facă, din cauza emoției

0
991

Noul prefect al prefectului Argeș a fost miercuri instalat oficial pe funcție. Emilian Dragnea a fost învestit în funcția de prefect, după ce i-a fost alături lui Cristian Soare în echipa de conducere a Prefecturii Argeș. De miercuri, noul prefect al județului este Emilian Dragnea, iar Gabriel Stoian va fi secundul acestuia.

Soare a fost vizibil emoționat la ”predarea ștafetei”. Acesta a fost aplaudat atât de primari, cât și de ceilalți invitați să participe la ceremonia învestire. De asemenea, și pe Dragnea l-au încercat emoțiile, având în vedere ca, la depunerea jurământului, inițial a omis să jure cu mâna pe biblie, începând doar prin a da citire jurământului, însă a fost imediat atenționat să urmeze procedura corecta.

Este un moment de vârf în cariera mea administrativă, pe care am desfășurat-o în ultimii 25 de ani, în această instituție, dar și în alte instituții. Împreună cu Guvernul, instituțiile deconcentrate, dar și cu dumneavoastră domnilor părimari vom desfășura o activitate care să fie în sprijinul cetățenilor.”, a declarat Emilian Dragnea, noul prefect de Argeș.

Iata în imaginile de mai jos momentul ceremoniei de învestire a prefectului și subprefectului de Argeș:

LASA UN RASPUNS