A fost profesor universitar in Arges! Ciolos il vrea Ministru al Educatiei. Amanunte

0
662

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, într-o conferinţă de presă, că schimbă patru miniştri din Guvern. Astfel, ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, al Transporturilor, Dan Costescu, al Comunicaţiilor, Marius Bostan, şi al Românilor de Pretutindeni, Dan Stoenescu, vor pleca din Executiv.

Președintele Iohannis a acceptat noile propuneri, iar miniștrii vor depune jurământul joi, la ora 17.00. Vorbim despre Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti, la Ministerul Educatiei, Sorin Buşe – manager, Director General al Renault, la Transporturi, la Comunicaţii va fi interimar Dragoş Tudorache, şeful Cancelariei premierului, iar la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni va fi Maria Ligor, ambasadorul României în Ottawa, cea care a fost ambasadorul României în Spania.

Noul ministru al Educatiei, rectorul Universitatii Bucuresti, Mircea Dumitru, a fost profesor asociat al Universitatii din Pitesti, la catedra de Filosofie, din cadrul actualei Facultati de Stiinte Socio Umane. De asemenea, sotia sa a fost profesor universitar la catedra de Psihologie, la Universitatea din Pitesti, aceasta din urma fiind si studenta a UPIT, sectia Psihologie.

LASA UN RASPUNS