A fost CONDAMNAT pentru trafic de DROGURI. Cum a fost DESCOPERIT de oamenii legii

0
900

A fost condamnat pentru trafic de droguri. Intr-o gradina de legume a fost descoperita si o cultura de cannabis. Acum, barbatul a fost condamnat pentru droguri de mare risc si va sta dupa gratii 2 ani si 8 luni de inchisoare. Sen­tinţa nu este insa definitivă, putand fi atacată cu apel.

Acesta a fost gasit cu o cultura de cannabis intr-o gradina cu legume din Cetateni, in timpul unor perchezitii ce se desfasurau pentru prinderea persoanelor suspecte de fabricarea ilegala a tigarilor. Emanuel Claudiu Chircioagă isi procurase drogurile de pe internet, din străinătate, şi le îngrijea împreună cu concubina lui. Bărbatul era acuzat şi de fabricarea ilegală de ţigări. Acesta a fost trimis în judecată în două dosare penale, pentru fieca­re dintre cele două acuzaţii.

„Condamnă pe inculpatul Chircioagă Emanuel Claudiu, în prezent aflat în stare de a­rest la Penitenciarul Colibaşi, cu antecedente penale, la pedeap­sa principală de 1 an şi 10 luni închisoare, pentru săvarşirea i­nfracţiunii de trafic de droguri de risc şi totodată interzice exercitarea drepturilor, respectiv, dreptul de a fi ales în autorităţi publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de 2 ani de la rămanerea definitivă a prezentei sentinţe. (…) revocă suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 10 luni închisoare, pe un termen de încercare de 2 ani şi 10 luni, aplicată prin SP nr. 30/29.01.2014, pronunţată de Judecătoria Cîmpulung, definitivă prin Decizia penală nr. 175/A/31.03.2014 a Curţii de A­pel Piteşti, şi dispune executarea acestei pedepse alături de pedeapsa de 1 an şi 10 luni închisoare, stabilită în prezenta ca­u­ză, inculpatul Chircioagă E­manuel Claudiu urmand să execute în final pedeapsa principală de 2 ani şi 8 luni închisoare, cu executare în regim de detenţie”.

LASA UN RASPUNS