A făcut ATAC de PANICĂ, văzând locuința cuprinsă de FLĂCĂRI!

0
2461

Un weekend dificil pentru pompierii argeșeni. Au fost mai multe incendii, atât de vegetație uscată, cât și în gospodării, iar o tânără a făcut chiar atac de panică, fiind nevoie de intervenția medicilor. Incendiul a pornit în cel din urmă caz la o anexa din gospodărie și s-a întins ulterior la casa de locuit.

O suprafață de 14.000 de metri pătrați de vegetație uscată a fost afectată în urma a 3 incendii ce au avut loc vineri în județul Argeș. Pompierii argeșeni au intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetație uscată și mărăciniș în localitățile Călinești, Curtea de Argeș și Ștefănești. Toate evenimentele menționate au fost generate de utilizarea focului deschis în spații deschise și folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

De asemenea, sâmbătă, 1 aprilie, pompierii argeșeni au intervenit pentru lichidarea a 8 incendii de vegetație uscată, litieră, lăstăriș și mărăciniș în localitățile Albeștii de Mușcel, Tigveni, Mihăești, Călinești, Ciomăgești, Domnești și Sălătrucu. Toate evenimentele menționate au fost generate de utilizarea focului deschis în spații deschise și folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Suprafața totală afectată de arderea vegetației uscate a fost de aproximativ 7 ha jumate, dar și 4 fagi, 20 de pruni uscați și 5 ml de gard din lemn.

Potrivit unei informări emise de ISU Argeș, trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în comuna Coșești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească și care s-a propagat și la casa de locuit. Aici, echipajul SMURD a acordat asistență medicală unei femei de 24 ani, care prezenta un atac de panică. Au ars: acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 300 mp și acoperișul casei pe o suprafață de circa 300 mp.

De asemenea, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în orașul Mioveni, strada Câmpulung, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de gater. Au ars: hala pe o suprafață de aproximativ 40 mp și vegetație uscată pe o suprafață de circa 2000 mp.

LASA UN RASPUNS