A dat ATACUL in complexul Fortuna din Pitesti! A fost RETINUT. Vezi cine este hotul

0
925

In doar cateva zile a fost prins si trimis dupa gratii. A dat atacul in complexul Fortuna din Pitesti si a fost prins la cateva zile distanta, iar acum a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, sub acuzatia de furt si furt calificat.

Colac peste pupaza, hotul habar nu avea de valoarea bunului furat. Ilie Georgel Olteanu, de 33 de ani, din comuna Căteasca, aflat la Pitești sâmbătă, a pus ochii pe o bicicletă, lăsată pe un hol în Complexul Fortuna. A luat-o și a plecat cu ea, fără să se gândească la consecințe.

Polițiștii Seciei 1 l-au prins în doar câteva zile, și l-au reținut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub acuzația e furt și furt calificat. Bărbatul este cunoștință veche a oamenilor legii, fiind cercetat până acum în mai multe dosare penale.

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus continuarea cercetărilor cu sub control judiciar. Abia la audieri, Olteanu a aflat că bicicleta pe care o furase valora 3.000 de lei. El încercase să o vândă pe 100 de lei.

LASA UN RASPUNS