A cerut în instanță ca soțul să nu se mai apropie de ea. A fost ȘOCATĂ, când a ajuns acasă

0
784

Femeia și unul dintre copii erau la Judecătoria Câmpulung, unde s-a judecat un ordin de protecție, pentru ca soțul său să nu se mai apropie de aceștia la o distanță mai mare de 100 de metri și să evacueze imobilul. Când au ajuns acasă l-au găsit pe Gheorghe Iosif, bărbatul femeii, tăiat la gât, iar casa făcută scrum.

Așa cum v-am relatat în această dimineață, Ghoerghe Iosif, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Mioarale, a fost găsit mort cu gâtul tăiat în casa cuprinsă de foc. Din cercetările poliţiştilor, a reiese că bărbatul a încuiat toate uşile imobilului, a dat foc casei şi s-a sinucis tăintu-se la gât.

În timp ce casa îi era distrusă de foc, soţia acestuia şi unul dintre copii erau la Judecătoria Câmpulung unde s-a judecat un ordin de protecţie cerut de nevastă. Instanţa a admis cererea şi a dispus ca Gheorgeh Iosif să nu se apropie la mai mult de 100 de metri de femeie şi să evacueze imobilul.

Când femeia s-a întors acasă, văzându-şi munca de-o viaţă distrusă, a încercat să îşi salveze actele din foc şi a intrat în casă, suferind uşoare arsuri. A făcut atac de panică, fiind transportată la spital.

LASA UN RASPUNS