A anuntat Inspectoratul de Politie Arges. A avut loc examen pentru angajarile in POLITIE din sursa externa!

0
1859

Astăzi la Univestitatea Costantin Brâncoveanu s-a desfasurat proba scrisă pentru candidaţii care s-au înscris la examenul de angajare din sursă externă pentru posturile de la Inspectoratul de Politie Judetean Argeş.

Candidatii au raspuns la cele 60 de intrebari, cu trei variante de raspuns din care doar una este corecta. Nota minimă de promovare a testului scris este 7. “Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului in cauză”, anunţă IPJ Argeş într-un comunicat de presă.

Pentru cele 8 posturi de a­genţi de ordine publică în mediul urban, respectiv, 2 la Secţia 2 Poliţie Piteşti, 2 la Secţia 4 Poliţie Piteşti, 2 la Biroul Ordine Publică Campulung şi 2 la Biroul Ordine Publică Curtea de Argeş, s-au înscris 97 de candidaţi.

Pentru cele 13 posturi destinate încadrării directe ca ajutori şefi de post la posturile de poliţie Bughea de Sus, Căldăraru, Cetăţeni, Cicăneşti, Drăganu, Izvoru, Poenarii de Argeş, Poiana Lacului, Răteşti, Rîca, Sălătrucu, Ungheni, respectiv, Valea Iaşului s-au înscris 161 de candidaţi.

Pentru postul de ofiţer la Poliţia Oraşului Coteşti – Formaţiunea de Ordine Publică Ur­ban, avem un candidat înscris, iar pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de agent de poliţie, respectiv, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Băiculeşti, s-au înscris 2 candidaţi.

Au trecut de proba psihologică şi de cea sportivă mult mai puţini, astfel că astăzi au fost aşteptaţi la examen 90 de candidaţi.

LASA UN RASPUNS