5 magistrați, în COMPETIȚIE pentru 3 locuri la Judecătoria Pitești. Despre CINE este vorba

0
1598

Cinci magistrați se află în competiție pentru 3 locuri la Judecătoria Pitești. În această lună, Consiliul Superior al Magistraturii analizează cererile de transfer venite din partea judecătorilor, iar în Argeș cea mai solicitată este Judecătoria Pitești. De asemene, există și cereri înregistrate a doi magistrați care doresc să plece de la Judecătoria Pitești. În acest moment, schema prevede 40 de judecători, fiind patru posturi vacante, unul dintre acestea este însă un post de conducere. Cinci magistraţi se luptă astfel pe trei locuri, însă ar avea însă o şansă să ajungă la Judecătoria Piteşti, dacă vor fi aprobate transferurile a doi judecători de aici, care vor să plece la alte instanţe din țară.

George Marian Tomescu, devenit magistrat în 2016, vrea să plece de la Judecătoria Curtea de Argeş, unde a fost detaşat, la Judecătoria Piteşti. De asemenea, același lucru se întâmplă și în cazul judecătoarei Elena An­dreea Cojocaru. Pe listă o găsim şi pe Ioana Cristina Iancu, de asemenea, judecător din a­cest an, care în prezent lucrează la Judecătoria Galaţi, însă vrea să fie transferată la Judecătoria Piteşti.

Cosmin Leancă doreşte să plece de la Judecătoria Slobozia şi să vină la Judecătoria Piteşti, iar același lucru se întâmplă și în cazul lui Cosmin Gabriel Pîrjol care optează pentru Judecătoria Piteşti, în subsidiar la Judecătoria Costeşti, de la Judecătoria Alexandria.

LASA UN RASPUNS