4 argeșeni, CONDAMNAȚI la închisoare! Vezi CINE sunt aceștia și ce infracțiuni au comis

0
3825

Patru bărbați au fost condamnați în weekend-ul ce tocmai a trecut, aceștia fiind ridicați de acasă de oamenii legii și încarcerați la Penitenciarul Mioveni, acolo unde îşi vor executa pedepsele.

Băut la volan, 3 ani închisoare

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Piteşti privind pe Constantin-Cristian Porojan, de 37 de ani, din Piteşti, condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier. Bărbatul a condus băut. În 2011 a mai avut o codnmanare cu suspendare. Având în vedere să a comis o faptă similară în perioada în care se afla sub supraveghere, are de executat cele două pedepse alăturate, în total 3 ani.

Tentativă de omor, 3 ani și 6 luni închisoare

De asemenea, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Olt privind pe Ion Surdu, de 34 de ani, din comuna Cicăneşti, urmărit la nivel naţional, condamnat 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. În timpul procesului s-a stabilit că argeşeanul a lovit victima cu o bâtă în cap.

Furt calificat, 1 an și 11 luni închisoare

Poliţiştii Postului de Poliție Mălureni împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Curtea de Argeş privind pe Mircea Turcescu, de 26 de ani, domiciliat în comuna Mălureni, condamnat la 1 an și 11 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Băut la volan, 1 an închisoare

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Piteşti, privind pe Marin Marius Matei, de 30 de ani, din Mioveni, condamnat la 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

LASA UN RASPUNS