300 de locuri de munca pentru recoltat de zmeura, in Portugalia!

0
768

Se cauta persoane care doresc sa lucreze la recoltat de zmeura in Portugalia. Sunt puse la dispozitie 300 de locuri de munca, iar dintre acestea 20 sunt pentru sefi de echipa, anunta Nicolae Badescu, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges.

Selectia se va desfasura in Targoviste, judetul Dambovita, iar argesenii care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Arges.

Mai exact, selectia va avea loc in perioada 25-26.01.2017, iar durata contractului este de 3 luni pentru culegatori zmeura si intre 3-6 luni pentru sefi de echipa, cu posibilitate de integrare permanenta in cadrul companiei.
Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2017.
Sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei sau in munca în sere. Angajatorul asigura cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura calatoria inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul campaniei.
Salariul de baza pentru culegatori zmeura (saptamana de lucru 40 ora, 5 zile lucratoare): 618,33 euro/brut/luna; salariul pentru culegatori zmeura cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare): 718,33 euro/brut/luna. Salariul pentru sefi de echipa: minim 691.71 euro/brut/luna – maxim 1227 euro/brut/luna.
Persoanele cu domiciliul in judetul Arges, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges, tel: 0248 222415, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: Copie CI/BI; CV EUROPASS in limba romana si adeverinta de la medicul de familie. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20 ianuarie 2017.

LASA UN RASPUNS