23 de proxeneti, dupa GRATII! PATRON de bar si pensiune, RETINUT. Despre cine este vorba

0
6380

În urma celor 43 de percheziţii efectuate de poliţiştii din Argeş miercuri dimineata, în municipiul Câmpulung, mai multe persoane au fost duse la audieri. 23 de indivizi au fost retinuti sub acuzatia de proxenetism. Unul dintre retinuti este patronul unei pensiuni situate pe Valea Barbusii, dar si al barului Royal din Campulung, Petru Raia, zis Inu.

Iata comunicatul transmis de IPJ Arges: “La data de 5 octombrie a.c., poliţişti de la Poliţia municipiului Câmpulung şi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împreună cu luptători ai Serviciului Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 43 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor Bughea de Sus, Lereşti şi Poienarii de Muscel, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea cercetărilor 25 de autoturisme, o motocicletă, aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur, 82.000 de euro, 19.100 de lei, 18 ceasuri şi 114 volane auto. De asemenea poliţiştii au ridicat un pistol de calibru 9 mm. şi 6 cartuşe, deţinut ilegal.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2008 – 2016, persoanele vizate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene.

Din activitatea infracţională, aceştia ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro.

31 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, Unitatea Teritorială de Analiza a Informaţiilor Argeş, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

De asemenea, în cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.”.

LASA UN RASPUNS