11 PERCHEZIȚII în mai multe localități din Câmpulung! 10 persoane vor fi aduse la AUDIERI

0
2115

Au loc percheziții în această dimineață la o societate comercială și mai mulți rromi acuzați de furt de lemne. La această oră, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, efectuează 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată, anunță Poliția Română printr-o informare de presă.

La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 11 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Davidești, Vulturești, Stoenești și Valea Mare, județul Argeș.

Perchezițiile sunt efectuate la locuinţele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a reieşit că, în perioada  2015 – 2017, cei în cauză ar fi tăiat ilegal și sustras aproximativ 140 de metri cubi de material lemnos.

Ulterior cei vizați ar fi folosit documente de însoțire completate cu date nereale pentru a comercializa materialul lemnos către persoane fizice din Argeș, Dâmbovița și Teleorman. 10 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliția Română.

 

 

 

LASA UN RASPUNS